Loa Mae.

Wist je dat een gemiddeld arbeidsconflict je €27.000 kan kosten?

6548d2ec0bd21a7cd5448977_WhatsApp Image 2023-11-06 at 12.36.41-p-800

Vaak sta je er niet bij stil als ondernemer, totdat het zover is en je in een arbeidsconflict bent beland. Learn the hard way, zeggen we dan.

Ontzettend zonde.
Dit kun je namelijk voorkomen voor goede juridische documenten te laten opstellen. Deze juridische documenten beschermen jouw bedrijf optimaal en vertellen jouw werknemers precies welke rechten en plichten ze hebben.

WAT IS EEN ARBEIDSCONFLICT?

Een arbeidsconflict is een conflict tussen werkgever en werknemer. Het is dus een lang bestaande ruzie die dus niet goed wordt opgelost. Hierdoor raakt iedereen nog meer geïrriteerd. De werknemer kan hier zelfs arbeidsongeschikt door raken en zich dus ziekmelden.

Natuurlijk kun je nooit voorkomen dat je in een arbeidsconflict raakt. Want niet alleen jij, maar ook je werknemers veranderen. Die verandering kan andere inzichten met zich meebrengen, waardoor jullie niet meer samen op 1 lijn zitten.

Door je juridische documenten helder in kaart te hebben, in begrijpelijke taal, weten je werknemers ook in tijden van conflict waar ze aan toe zijn en wat de rechten en plichten zijn.

HULP NODIG BIJ HET OPSTELLEN VAN JURIDISCHE DOCUMENTEN?

LOA MAE helpt bij het opstellen van juridische documenten in begrijpelijke taal. Zodat jij en je werknemers weten wat de rechten en plichten binnen je onderneming zijn.

Laatste

Ontdek onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogposts.