Loa Mae.

HI, SHARON HIER!

Ik wil altijd alles over jou en je bedrijf weten, maar je wil natuurlijk ook weten met wie je in zee gaat, dus hier een stukje over mij 🙂

Sharon hier dus, geboren en getogen in Tilburg (een plek in het altijd gezellige Brabant). Ik heb van jongs af aan al geroepen dat ik advocate wilde worden, maar life happend en ik besloot te gaan werken.

In mijn ” werkjaren” heb ik onwijs veel ervaring opgedaan in HR, op administratief vlak en opereerde ik als officemanager. Ik leerde goede strategieën bepalen en schrijven, leidinggeven en protocollen opstellen (en nog veeeeel meer, maar dan wordt het écht een lang stuk).

Maar het recht bleef altijd roepen. Zo heb ik op iets latere leeftijd besloten om toch mijn diploma’s te behalen. Inmiddels ben ik afgestudeerd juridisch adviseur en arbeidsrechtspecialist. En dat is nog niet alles! Ik heb besloten vanaf komend jaar alsnog mijn master strafrecht te behalen en advocate te worden.

Je bent namelijk nooit te oud om te leren.

Nu hoor ik je denken, maar hoe oud ben je dan Sharon? Laten we het erop houden dat ik in mijn early 30’s ben en in november jarig ben, schorpioen dus.

Dat is namelijk ook nog een kant van mij: het spirituele. En nee, spiritueel is echt niet zweverig! Zo ben ik onder andere ook nog bezig met: human design, numerologie en astrologie. O ja, en lezen, schrijven en reizen doe ik ook nog graag.

Mocht het je nog niet zijn opgevallen? Never a dull moment. Ik ben graag bezig.

Ik vind het ook ontzettend leuk om kennis te maken met jou en te weten wie je bent en wat je drijft. Plan je gezellig een kennismaking in?

Liefs, Sharon

HET ZIJN MEER DAN ALLEEN JURIDISCHE DOCUMENTEN.

In mijn jarenlange ervaring als juridisch adviseur, arbeidsrechtspecialist en officemanager, kwam ik er al snel achter dat het praten over legal veel frictie met zich mee bracht. Het is: ingewikkeld, saai, stoffig, oubollig en zo kan ik nog een tijdje doorgaan. Er zit een enorme kloof tussen juristen en niet-juristen. En dat is onnodig in mijn optiek. Het kan makkelijker, begrijpelijker en meer op verbinding. Daar staat LOA MAE ook echt voor. De verbinding met je bedrijf, je missie & visie, maar ook je (toekomstige) werknemers. Je krijgt daarom meer dan alleen je juridische documenten.

Legal zetten we in als tool, maar dat is dus niet de kern. De kern bestaat namelijk uit de combinatie van een goede strategie bepalen, weten wat je doet en waar je naartoe wil én deze goed juridisch vastleggen. Ik ga dus echt met je aan de slag. Om mij nu een coach te noemen? Nee, dat ben ik niet. Mentor, ja! Samen kijken we dus naar jouw bedrijf, bepalen we jouw richting en zetten we strategieën op, zodat jij zorgeloos kan ondernemen, toekomstgericht kan werken én juridisch goed beschermd bent. Next-level ondernemen noemen we dat!

LEGAL LETTER.

Schrijf je in voor de legal letter van LOA MAE en ontvang exclusieve deals, updates en belangrijke informatie. En dat zonder spam gehalte, I promise.