Loa Mae

Welkom bij LOA MAE.

LOA MAE helpt jou bij het creëren van je visie op ondernemerschap én werkgeverschap.

Hierbij krijg je alle tools die je nodig hebt om jouw bedrijf optimaal juridisch te beschermen en we voorzien je van alle juridische informatie rondom jouw HR.

Hi, Sharon hier!

Jouw no nonsens, passievolle en tikkeltje eigenwijze HR & Legal Business Partner. Gek op lekker eten, mooie herinneringen maken en de 90’s vibe.

Ik heb LOA MAE opgericht omdat ik verandering wil brengen. Verandering in de manier hoe ondernemers hun bedrijf juridisch beschermen én de verhouding tussen werkgever en werknemer oftewel het arbeidsrechtelijke gedeelte.

Juist deze twee aspecten in een onderneming zijn vaak onnodig ingewikkeld. En dat hoeft echt niet. Verbinding aangaan, juridische documenten begrijpelijk maken en groots denken als ondernemer

is wat ik wil uitdragen met LOA MAE. Ik zie het grotere plaatje van jouw onderneming. En dit grotere plaatje wil ik natuurlijk samen met jou bereiken. Jouw visie, jouw waarden.

Liefs, Sharon

It’s all-in the name

Verbinden en groots denken als ondernemer dat is waar LOA MAE letterlijk voor staan. Verbinden volgens de Law of Attraction (LOA), aantrekken wat je uitstraalt. Wat straal jij uit met jouw onderneming? Wie trek je daarmee aan?

Durf jij groots (MAE) te denken als mens, maar ook als ondernemer? En kun je deze begrippen aan elkaar koppelen?

Wij zetten jouw onderneming in de spotlight. Zodat jij die verbinding aangaat en groots durft te denken. Ben jij er klaar voor?

Tevreden Klanten

Lees hieronder enkele reviews

Werken met Sharon heeft mijn salon naar een hoger niveau getild. Ze zorgt ervoor dat de juridische documenten begrijpelijk zijn. Zo kan ik mijn werknemers zelf ook goed uitleggen wat er in deze documenten staat. Echt een aanrader! 

Eigenaresse

Beauty Salon Tilburg

Sharon maakt de juridische kant van het ondernemen zachter en door verbinding te maken met de ondernemer achter deze documenten, weet ze precies hoe dit om te zetten in de juiste juridische stukken.

Marieke

Tussen hoofd & hart

Sharon heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen. Alle werkzaamheden omtrent HR zijn door haar gerealiseerd en nog steeds maak ik graag gebruik van haar diensten in zowel de ondersteuning bij HR als de juridische documenten zoals algemene voorwaarden, contracten en de nieuwe wet voor ondernemers in mijn branche. 

Randy

BMS

Werken met Loa Mae was ongelooflijk. Ze zorgde ervoor dat we elk aspect van onze contracten begrepen en waardevolle inzichten verschafte.

Michael Thompson

HR Manager, Glamour Salon

Het is een plezier om met Sharon te werken. Ze heeft een scherp oog voor verbetering en weet ingewikkelde zaken helder te maken. Ik wens iedereen een mogelijkheid om met Sharon te werken.

Egle

Eigenaresse The Temple of You

De expertise van Loa Mae op het gebied van saloncontracten is ongeëvenaard.

Ethan Roberts

Manager, Beauty Haven