Loa Mae

Juridische documenten en HR: een unieke combinatie

De unieke combinatie tussen juridische documenten én HR zorgt ervoor dat jouw onderneming naar een hoger niveau wordt getild. Je onderneming is daarmee optimaal juridisch beschermd, je contracten zijn begrijpelijk en overzichtelijk en je visie is helder waardoor iedereen in je bedrijf weet waar die aan toe is. Van werknemer tot klant.

Legal

In dit traject gaan we in 2 maanden jouw bedrijf optimaal juridisch beschermen. We gaan aan de slag met alle overeenkomsten die nodig zijn binnen jouw bedrijf. Helemaal afgestemd op jouw ondernemersvisie en waar jij voor staat.

HR

In het HR traject gaan we aan de slag met een uniek HR-beleid. We bouwen in 6 weken aan een stabiele fundering voor jou en je werknemers. Van arbeidsovereenkomsten tot begeleiding bij functioneringsgesprekken. Allemaal in begrijpelijke taal.

All-In

Het all-in traject voorziet jouw bedrijf in 3 maanden van juridische documenten én een uniek HR-beleid. Samen kijken we wat er nodig is in jouw bedrijf om een stevige juridische basis én uniek HR-beleid te creëren, waarin je stappen kan gaan maken. Zodat jij next-level kan gaan met je bedrijf.

Gestroomlijnd proces voor het werken met LOA MAE.

Eerste contact

In een kennismakingsgesprek online of op locatie bespreken we de behoeften van je onderneming. 

Plan op maat

LOA MAE maakt een plan op maat voor jouw onderneming.

Aan de slag!

Na akkoord op het plan, gaat LOA MAE voor je aan de slag.

Documenten in conceptvorm

LOA MAE levert documenten altijd eerst aan in conceptvorm. Op deze manier heb je rustig de tijd om deze concepten door te nemen en eventuele op of aanmerkingen te noteren.

Definitieve oplevering

Nadat jij akkoord hebt gegeven op de conceptvorm, levert LOA MAE de definitieve versie. Samen gaan we deze versie implementeren in jouw onderneming, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Tevreden Klanten

Lees hieronder enkele reviews

Werken met Sharon heeft mijn salon naar een hoger niveau getild. Ze zorgt ervoor dat de juridische documenten begrijpelijk zijn. Zo kan ik mijn werknemers zelf ook goed uitleggen wat er in deze documenten staat. Echt een aanrader! 

Eigenaresse

Beauty Salon Tilburg

Sharon heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen. Alle werkzaamheden omtrent HR zijn door haar gerealiseerd en nog steeds maak ik graag gebruik van haar diensten in zowel de ondersteuning bij HR als de juridische documenten zoals algemene voorwaarden, contracten en de nieuwe wet voor ondernemers in mijn branche. 

Randy

BMS

Sharon maakt de juridische kant van het ondernemen zachter en door verbinding te maken met de ondernemer achter deze documenten, weet ze precies hoe dit om te zetten in de juiste juridische stukken.

Marieke

Tussen hoofd & hart

Werken met Loa Mae was ongelooflijk. Ze zorgde ervoor dat we elk aspect van onze contracten begrepen en waardevolle inzichten verschafte.

Michael Thompson

HR Manager, Glamour Salon

Het is een plezier om met Sharon te werken. Ze heeft een scherp oog voor verbetering en weet ingewikkelde zaken helder te maken. Ik wens iedereen een mogelijkheid om met Sharon te werken.

Egle

Eigenaresse The temple of You

De expertise van Loa Mae op het gebied van saloncontracten is ongeëvenaard.

Ethan Roberts

Manager, Beauty Haven

LOA MAE is er voor jou.

Bij LOA MAE staat verbinding en samenwerking hoog ik het vaandel. Daarom kijken we graag mee in je onderneming en zijn we er voor jou.